Afscheid van een tijdperk

 01-08-2024                                       

Vorige maand ben ik gestopt als gastouder bij een fantastisch gezin thuis. Na 11 jaar daar gewerkt te hebben was het tijd om afscheid te nemen. De tweeling is al 12 jaar en gaan in september naar de middelbare school. Thuis toch wel even een traantje weg gepinkt, want je bent als het ware na al die jaren een deel van de familie. Ook op de dagen dat ik niet werkte was er app verkeer met ouders en kids. Bijvoorbeeld op vrijdag als ik vrij was, werd aan mij gevraagd door 1 van de kids of ze af mocht spreken met vriendinnen. "Natuurlijk mag dat, maar eh, ik ben er niet".

Heel veel leuke, en ook minder leuke momenten meegemaakt en dat zal ik wel missen. Maar, we hebben afgesproken dat we nog contact houden via wattsapp en ik zal zeker nog op hun verjaardagen komen (tot ze dat niet meer zelf willen). 

Nu dus op zoek naar een zittende baan van 12-16 uur, zodat er wat rekeneningen betaald kunnen blijven worden. Door mijn fibromyalgie kan ik niet meer als gastouder werken. Daarnaast gaat mijn bedrijf natuurlijk ook door, deze maand sta ik weer op een leuke markt in Harderwijk en volgende maand in Hulshorst. Druk bezig met de voorraad een beetje bij te vullen met jeanstassen en rammelaars.

Morgen gaan Charlotte en ik een ik een dagje Castlefest doen. Heel benieuwd naar alle kraampjes en optredens...We zijn eerder wel op Keltfest geweest verschillende keren, maar helaas bestaat dat niet meer.

In september gaan we op vakantie naar Zuid-Duitsland, heerlijk om nu eens niet midden in de schoolvakantie te hoeven gaan. Hebben jullie nog plannen?

Fijne vakantie allemaal!

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok